Tuesday, October 27, 2009

Berakhirnya sebuah penantian~

Yeaahhh..!!! Setelah sebulan menunggu, menahan rindu dendam, setelah seminggu plate number dibeli, akhirnya.. WTC3670 sampai jugak..!! Hari Khamis Lewis (the dealer! <<>

Lewis : "Aiya, amoi. Kereta u tak dapat siap hali ini la. Itu JPJ tak siap kan road tax..".
ShashaLia : (Haduh keciwa nyer..) "alaaaaaa~ (mmg sgt panjang pon ala) Abis, bila boleh amek?!.."
Lewis : "Aa tak da la. Saya gurau saja. Lepas tinted ni saya isi minyak full, baru hantar sama u.."

Hamboi, buleh pulak nak bergurau2.. Hati kembali ceria and berbunga2. dan kembali sabar menanti.
Tepat jam 8.13 (tgk kt jam astro), kelihatan sebuah Proton Persona cute bewarna Gray melewati halaman umah.. Gumbira seperti mahu terbang!! Akhirnya...!! Sampai jugak.. Pada tarikh 19 Oct 2009, WTC3670 sah menjadi milik ku! Hahahaha.. Sudah seminggu beliau bersama saya.. Kini sudah 369km (kebetulan chantek pulak milage kereta ku).
So, harapan saya agar saya d lindungi dari sebarang malapetaka semasa bersama2 WTC ini.!
By the way, number plate 3670 di beli agar seiring dh sejalan dgn kereta milik sistah ku, Qeyma, WSB3670.. Aaaaa~(ala2 manja gitu) so sweet kann...?! heheh.. Ya udah. itu aja untuk ini hari. Kapan ada waktu luang, akan ku lanjutkan stori ya..!!
Dee+ea+ea = Daa~