Monday, May 16, 2011

Morning World

Since dh ade apps kat iPong ni utk blogger.com maka mudah lah d update kn blog bila2 saat aje!

Arini Monday seperti ini tidak lah byk bedanya dgn air lain. But for those yg bergelar 'cek e gu' arini ini merupakan hari sambutan hari guru peringkat kebangsaan. Yang paling happy arini sudah tentu la para pelajar. Selalunya setiap sekolah ade la hari smbutan tu. Dlu kat skolah ade skali tu smbutan best la jgk. Sukaneka between teachers n students. Hah mmg sgt lucu.

Persembahan tok sah ckp la kan. Org tu nk nyanyi lagu tu, yang ni nk menari la pulak. Semua budget nk jadi hartis! But semua enjoysssss kan.

Ok la. Motip nye d sini ialah, selamat hari guru utk cikgu2 saya di ;
1. Sekolah Kebangsaan Kepong FRIM (1995)
2. Sekolah Kebangsaan Methodist Parit Buntar, Perak. (1995-1997)
3. Sekolah Rendah Kebangsaan Convent Father Barre Sungai Petani, Kedah. (1997-2000)
4. Sekolah Menengah Kebangsaan St. Anne Convent Kulim, Kedah. (2001)
5. Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Ehsan, Kepong. (2001-2005)
6. Sekolah Menengah (P) Jalan Ipoh, KL (2005)

Fuyooh! Bukan main payah nak d list kan.

Happy Teachers' Day!

Juga kepada my Mummy n Aunty yg juga bergelar guru!

Regards,
Shasha