Monday, May 28, 2012

K.U.R.S.U.S

Salam..


Hye uols.. Ok. Nak share pasal Kursus Pra Perkahwinan yg skrg semua org dah tahu ianya salah satu dokumen wajib yg kne ade before boleh proceed nk buat permohonan menikoh. Fuhh.. 

Iolss buat kursus ni di Masjid Negara. Jakun habaq ang masuk mesjid negara ni. First time an. Sape tak jakun. Pegi kusus ni mak bawak rombongan cik kiah uols. Pegi dgn gegirl2 cucu Saaya on 26th - 27th May. Antara yg memeriahkan majlis adalah, Cik Puan Shima, Shuada, Shazrin, Tuan Kamal dan Mr.S lah ofkos. Oh Tuan Kamal tu chenta hati si adik ku Shazrin.

Kelas yg sgt meriah. Penceramah2 yg sgt awesome! Mereka sgt fun. Tak ngantok pon dalam kelas. Eh? hahaha.. Daftar after Zohor ari Sabtu and abis at 1830. Hari Ahad class pagi kemain lah pkol 0830 abis pukul 1830. Yuran Rm80 sahaja! (tu pon Mr.S yg bayau kan) and makanan disediakan. Penting ni! haha..

To those yg nk buat kursus ni, mmg sgt2 di recommend kan utk buat kat sini. Bilik kuliah yg selesa, air-cond yg penting. Belajar smbil gelak. Tapi jgn gelak saja la kan. Timba la ilmu apa yg patut. 

And as usual kalau dah jakun tu wajib la kan ade sesi camwhore. hahaha.


  
Shazrin - Shuada - Shimon - Shalia - Kamal 

Feeling feeling mak arab pkai abaya 

-Mem Besar-
(Boleh membawa dua maksud >_<)

Tadaaa~ dah dpt sijil! 



Pusat Pembagunan Keluarga Islam
Bilik Syarahan 2, Masjid Negara.
Ustad Mad Zain - 0122943040 

No comments: