Friday, June 1, 2012

K.A.I.N N.I.K.A.H

Salam..

Hye uols.. Date for E-Day dah set. So, preparation for the hantaran wajiblah dimulakan. We both agreed yg hantaran akn ade time tunang sahaja. So kain utk akad nikah adalah salah satu darinya lah kan. And again, Jakel menjadi tempat mengeledahkan kain2 lace pengantin. For me, kain2 kat Jakel ni sgt berpatutan lah harganya. Murah ok! 

Kain nikah ni Mr.S request nk off white + silver. Kemain lah lagi dia ni. Hahaha. Maka, sy pon gigihlah mencarik. Carik yg paling termurah di dunia yet cantik n gojes. *mind the bahasa please*. Since kain akad ni akan dipakai sekejap sesgt2, maka mmg lah cari yg paling wajar harganya.

Pakej ni termasuk 4meter satin + 2meter lace utk perempuan and 4.5meter satin + sampin utk lelaki.


Tq kakak Jakel! 

Ini saya punya~

Ini Mr.S punya.. 

So kita tunggu dan lihat je lah hasil utk baju nikah. Mr.S punya dah tempah and dah siap pon. Baju dia ktorg tempah kat kedai Encik Suami kepada tailor yg jaitkan baju tunang tu. Kedai husband dia pun kat Medan MARA tp kat 2nd floor.

Untuk baju mak, belom tempah lg. After E-Day lah tempah. Sbb takut nnt larik size. Takut kain tu mengecut. Muahahaha.. :P What i have in my mind is, design mcm yg kat bawah ni. Nnt kita tgk lah, buleh ke x jd mcm ni. Hehe.. And of coz akan di hntar kat Kak Sharmila utk menjahitnya. InsyaAllah.




GAZ Design (Men)
Lot 3.18A, Tingkat 2, Medan MARA, Jalan Raja Laut, 50350, WP Kuala Lumpur.
0192847402


No comments: